Horgászvizsga

HORGÁSZVIZSGÁK VERESEGYHÁZON

Tisztelt Érdeklődők!

Horgászvizsgára kizárólag a www.horgaszjegy.hu oldalon a saját HORINFO profilba belépve lehet jelentkezni. Telefonon nem tudunk jelentkezéseket elfogadni.

Az új online rendszer, előkészítő oktatáson való részvételt nem támogatja.

A felkészítő hiányában a vizsgázó a gyakorló tesztekkel mérheti meg felkészültségét, tudását, melyet a saját profiljába lépve megtalál.

A MAGYAR PAMUTIPARI HORGÁSZEGYESÜLET veresegyházi vízterületén (Pamut-tó) horgászóknak a helyi viszonyokhoz igazodó alábbi előírásokat is be kell tartani.

Vizsgára jelentkezés az alábbiak szerint történik:

Első lépésként szükséges regisztrálni és egy saját profilt létrehoznia https://horgaszjegy.hu/online felületen. Ha már megvan a regisztráció, a horgász a saját profiljába belépve a „Tagságok és engedélyek” menüponton belül, a „vizsgák” fülre kattintva tud jelentkezni a vizsgára. Mivel a vizsga személyes részvételhez kötött, lehetőség van választani az időpontok és a helyszínek közül az „időpontfoglalás”gombra kattintva. Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelőt, a „jelentkezés” gombbal tudjuk azt véglegesíteni. Jelentkezni legkésőbb a kiválasztott vizsgaidőpont napját megelőző nap éjfélig lehet. Amennyiben mégsem tud részt venni az adott vizsgán, a jelentkezését a „lejelentkezés” gombra kattintással tudja törölni, szintén a vizsga időpontját megelőző nap éjfélig.

Kérjük, ezt mindenképpen tegye meg, ha nem tud eljönni a vizsgára, mert a vizsgáztató szervezetnek az előkészületekhez fontos információ az adott időpontban várható résztvevők száma és lehetővé teszi más vizsgázni akaró jelentkezését is.

A vizsgáról és a jelentkezésről bővebb információt a FŐHESZ honlapján talál.

A Magyar pamutipari Horgászegyesület, Veresegyházon (Harangkút utca 2.) az alábbi időpontokban tart vizsgát.

2023. március 11. és 25. / 11:00

2023. április 8. és 22. / 11:00

2023. május 6. / 09:00

2023. május 13. / 11:00

2023. június 10. és 24. / 09:00

Amennyiben jól adta meg e-mail címét a regisztrációban, akkor pontos tájékoztatót is küldünk.

A kérésem az, hogy aki tud hozzon laptopot, tabletet, vagy amin gyakorolt (okos telefon), mert az a tapasztalat, hogy idegen gépen nehezebben megy a vizsga.

Ne felejtsék el a belépő kódot (felhasználónév és jelszó) elhozni, mert a helyi megfejtésre a többi vizsgázó miatt csak a saját idő rovására van lehetőség.

Sikeres felkészülést és jó vizsgázást kíván a Vizsga Bizottság nevében:
Farkas Ferenc Tel.: +36 20 334 5190