Horgászvizsga

 

HORGÁSZVIZSGÁK VERESEGYHÁZON

Tisztelt Érdeklődők!
Horgászvizsgára kizárólag a www.horgaszjegy.hu oldalon a saját HORINFO profilba belépve lehet jelentkezni. Telefonon nem tudunk jelentkezéseket elfogadni.

Az új online rendszer, előkészítő oktatáson való részvételt nem támogatja. A felkészítő hiányában a vizsgázó a gyakorló tesztekkel mérheti meg felkészültségét, tudását, melyet a saját profiljába lépve megtalál.
A MAGYAR PAMUTIPARI HORGÁSZEGYESÜLET veresegyházi vízterületén (Pamut-tó) horgászóknak a helyi viszonyokhoz igazodó alábbi előírásokat is be kell tartani.

Vizsgára jelentkezés az alábbiak szerint történik:
Első lépésként szükséges regisztrálni és egy saját profilt létrehoznia https://horgaszjegy.hu/online felületen. Ha már megvan a regisztráció, a horgász a saját profiljába belépve a „Tagságok és engedélyek” menüponton belül, a „vizsgák” fülre kattintva tud jelentkezni a vizsgára. Mivel a vizsga személyes részvételhez kötött, lehetőség van választani az időpontok és a helyszínek közül az „időpontfoglalás”gombra kattintva. Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelőt, a „jelentkezés” gombbal tudjuk azt véglegesíteni. Jelentkezni legkésőbb a kiválasztott vizsgaidőpont napját megelőző nap éjfélig lehet. Amennyiben mégsem tud részt venni az adott vizsgán, a jelentkezését a „lejelentkezés” gombra kattintással tudja törölni, szintén a vizsga időpontját megelőző nap éjfélig.

Kérjük, ezt mindenképpen tegye meg, ha nem tud eljönni a vizsgára, mert a vizsgáztató szervezetnek az előkészületekhez fontos információ az adott időpontban várható résztvevők száma és lehetővé teszi más vizsgázni akaró jelentkezését is.
A vizsgáról és a jelentkezésről bővebb információt a FŐHESZ honlapján talál.
A Magyar pamutipari Horgászegyesület, Veresegyházon (Harangkút utca 2.) az alábbi időpontokban tart vizsgát.

2024. március 23. 11:00
2024. április 06. 10:00
2024. április 20. 10:00
2024. május 04. 09:00
2024. május 25. 09:00

Amennyiben jól adta meg e-mail címét a regisztrációban, akkor pontos tájékoztatót is küldünk. A kérésem az, hogy aki tud hozzon laptopot, tabletet, vagy amin gyakorolt (okos telefon), mert az a tapasztalat, hogy idegen gépen nehezebben megy a vizsga.
Ne felejtsék el a belépő kódot (felhasználónév és jelszó) elhozni, mert a helyi megfejtésre a többi vizsgázó miatt csak a saját idő rovására van lehetőség.

Sikeres felkészülést és jó vizsgázást kíván a Vizsga Bizottság nevében:
Farkas Ferenc Tel.: +36 20 334 5190

Magyar Pamutipari Horgászegyesület Elnöksége

Elnök:
Tóth Zoltán Tel: +36705107546
Email: tothz.mphe@gmail.com

Alelnök:
Bobál Imre Tel: +36703401393

Titkár:
Klement Tibor
Email:
mphetitkar@gmail.com
Tel: +36204413068

Vizsgáztató:
Farkas FerencEmail: fa.ferike@gmail.com

Az egyesület székhelye:
2112 Veresegyház, Harangkút utca 2.

Az egyesület levelezési címe:
2112 Veresegyház, Kisgyöngyös u. 2.

Az egyesület tanya háza:
2112 Veresegyház, Harangkút u. 2.