HORGÁSZVIZSGÁK VERESEGYHÁZON
Tisztelt Érdeklődők!
Horgászvizsgára kizárólag a www.horgaszjegy.hu oldalon a saját HORINFO profilba belépve lehet jelentkezni. Telefonon nem tudunk jelentkezéseket elfogadni. Az új online rendszer, előkészítő oktatáson való részvételt nem támogatja. A felkészítő hiányában a vizsgázó a gyakorló tesztekkel mérheti meg felkészültségét, tudását, melyet a saját profiljába lépve megtalál. A MAGYAR PAMUTIPARI HORGÁSZEGYESÜLET veresegyházi vízterületén (Pamut-tó) horgászóknak a helyi viszonyokhoz igazodó alábbi előírásokat is be kell tartani.
Vizsgára jelentkezés az alábbiak szerint történik:
Első lépésként szükséges regisztrálni és egy saját profilt létrehoznia https://horgaszjegy.hu/online felületen.
Ha már megvan a regisztráció, a horgász a saját profiljába belépve a „Tagságok és engedélyek” menüponton belül, a „vizsgák” fülre kattintva tud jelentkezni a vizsgára.
Mivel a vizsga személyes részvételhez kötött, lehetőség van választani az időpontok és a helyszínek közül az „időpontfoglalás”gombra kattintva. Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelőt, a „jelentkezés” gombbal tudjuk azt véglegesíteni.
Jelentkezni legkésőbb a kiválasztott vizsgaidőpont napját megelőző nap éjfélig lehet. Amennyiben mégsem tud részt venni az adott vizsgán, a jelentkezését a „lejelentkezés” gombra kattintással tudja törölni, szintén a vizsga időpontját megelőző nap éjfélig. Kérjük, ezt mindenképpen tegye meg, ha nem tud eljönni a vizsgára, mert a vizsgáztató szervezetnek az előkészületekhez fontos információ az adott időpontban várható résztvevők száma és lehetővé teszi más vizsgázni akaró jelentkezését is.
A vizsgáról és a jelentkezésről bővebb információt a FŐHESZ honlapján talál.
A Magyar pamutipari Horgászegyesület, Veresegyházon (Harangkút utca 2.) az alábbi időpontokban tart vizsgát.
2022. június 11 és 25., 2022. július 9 és 23., 2022. augusztus 6 és 19., 2022. szeptember 3 és 17., 2022. október 1 és 15., 2022. november 5 és 19., 2022. december 10.
Amennyiben jól adta meg e-mail címét a regisztrációban, akkor pontos tájékoztatót is küldünk. A kérésem az, hogy aki tud hozzon laptopot, tabletet, vagy amin gyakorolt (okos telefon), mert az a tapasztalat, hogy idegen gépen nehezebben megy a vizsga. Ne felejtsék el a belépő kódot (felhasználónév és jelszó) elhozni, mert a helyi megfejtésre a többi vizsgázó miatt csak a saját idő rovására van lehetőség.
Sikeres felkészülést és jó vizsgázást kíván a Vizsga Bizottság nevében:
Farkas Ferenc
Tel.: +36 20 334 5190
Pamut-tó körül tíz, akár életveszélyes helyzetet is okozható fát haladéktalanul ki kell vágni.

"...Az illetékes szakemberek vizsgálatai alapján, a balesetek megelőzése érdekében a Pamut-tó körül tíz,
akár életveszélyes helyzetet is okozható fát haladéktalanul ki kell vágni.
A munkálatok hamarosan elkezdődnek, kérünk mindenkit, hogy nagy körültekintéssel sétáljon a tó körül!
Ahogyan idén májusban jeleztük, és az akkor készült fotónkon is látható volt, még vihar sem kellett hozzá,
és magától letört egy hatalmas ág a tó Ivacs utcai, jobbszélső végén. A mostani kivágások után remélhetőleg
több ilyen eset nem fog előfordulni...."