KISS GUSZTÁV EMLÉKNAP 2021. SZEPTEMBER 11.
KISS GUSZTÁV EMLÉKNAP
Résztvevők a horgászaink és családjuk és a Pamut tó Baráti kör csapatai. Jelentkezés a főzőversenyre és a családi horgász versenyre: szeptember 08-ig, BOBÁL IMRE alelnök úr telefonján. 06/70 3401393
PROGRAM
8.00 órától A főzés előkészítése, tűzhelykészítés, (tűzifát biztosítunk). A főzőversenyen hozott anyagból bográcsban és helyben készült étellel részt lehet venni. Az első három helyezett csapat serleget kap, de egy különdíj is kiosztásra kerül.
9.00 órától Családi horgászverseny, 12 óráig, majd mérlegelés. (felnőtt, 1 bot 1 horog BÁRMILYEN módszer (kivétel: pergetés) + gyerek és ifi is, csak ÚSZÓS KÉSZSÉG) A díjazás: érem, oklevél, tárgyjutalom és külön díj is lesz.
12 óra után, a főzőverseny zsűrizés befejezése után, megemlékezés KISS GUSZTÁVRÓL majd eredményhirdetés.
Szép, tartalmas napot kívánunk!
2021-08-18
Ponty és a napijegy tilalom FELOLDÁSA
Kedves Horgásztársak!
A KORONAVÍRUS okozta problémákat egyesületünk vezetése mindig a horgászaink igényeinek legkisebb korlátozásával igyekezett megoldani. A kormányzati megszorításokat azonban – felsőbb szerveink javaslatára – nekünk is követni kell. Legfontosabb, hogy a kijárási korlátozások szigorítását és a személyes érintkezések számának csökkentését horgászaink komolyan vegyék. A húsvéti rossz tapasztalatokat a tilalom idején mutatott korrekt viselkedés követte.
2021-05-30
Sikeres Tisztújító KÖZGYŰLÉS!i
Tisztelt Sporttárs!
Egyesületünk, 2021.május 29-én, megtartotta TISZTÚJÍTÓ ÉS ÉVES BESZÁMOLÓ KÖZGYŰLÉSÉT a tanyaház udvarán. A közgyűlésen 82 fő jelent meg (67 %-os részvétel), így a közgyűlés határozat képes volt. Szavazással elfogadtuk Tóth Zoltán elnök a Felügyelő- és Fegyelmi bizottság beszámolóit, a 2021-es terveket és a közhasznúsági jelentést. Megválasztottuk az új vezetőséget is . A VEZETŐSÉGI TAGJAINAK 2021.05.29-én megválasztott névsora. A MAGYAR PAMUTIPARI HORGÁSZEGYESÜLET veresegyházi vízterületén (Pamut-tó) horgászóknak a helyi viszonyokhoz igazodó alábbi előírásokat is be kell tartani.
2021-05-29
VAJDA ICA Horgászverseny és a Fiatalok eredményei
Kedves Horgásztársak!
Szombaton, április 24-én, kicsit csípős hidegben, de nagy bizakodással vártuk ezt az emlékversenyt. Olyan tagtársunktól VAJDA ICÁTÓL, vettünk búcsút ezzel a versennyel, aki gyerekkorától tagja volt szeretett egyesületének. Végig élte a nehéz költözős, tó építő napokat és mindig segítette az egyesületet ahol lehetett. A szép díjak, a család gáláns utalványai az emlékezést is szebbé tették. Ica, köszönjük, hogy velünk voltál. A MAGYAR PAMUTIPARI HORGÁSZEGYESÜLET veresegyházi vízterületén (Pamut-tó) horgászóknak a helyi viszonyokhoz igazodó alábbi előírásokat is be kell tartani.
2021-04-16
A fenyves alatt is megújultunk!
Kedves Sporttársak!
Ezúton szeretném megköszönni azon csekély résztvevő hozzáállását és munkáját, akik a 2021.04.10-én meghirdetett második földnapi akción jelen voltak. Dr. Baka Gyula, Ifj. Baksza József, Beély Gábor, Erdélyi Csaba, Farkas Ferenc, Halász István, Klement Tibor, Korondán Miklós, Pap Tibor, Pákozdi Tibor, Polónyi Attila, Rudolf Attila, Szeghalmi Ede, Szilágyi Tibor, Vajda László, Várkonyi Béla, Vercsek Attila Külön köszönet a fenyves oldalon csodát tevők munkáját.
2021-04-10
MAGYAR PAMUTIPARI HORGÁSZ EGYESÜLETA NAPIJEGYES HORGÁSZAT SZÜNETEL

Tisztelt Sporttársak!

 

Ezúton értesítelek Titeket, hogy 2021.10.08-tól a napijegyzes horgászat szünetel.
Előreláthatólag 2022.03.01-tól várunk Titieket szeretettel.

Tóth Zoltán, elnök