//VAJDA ICA Horgászverseny és a Fiatalok eredményei

VAJDA ICA Horgászverseny és a Fiatalok eredményei

A CSALÁD szépen búcsúzott.
A fiatal horgászaink csapata.
JUHA PALI mindent vitt!

 Kedves Horgásztársak!

Szombaton, április 24-én, kicsit csípős hidegben, de nagy bizakodással vártuk ezt az emlékversenyt. Olyan tagtársunktól VAJDA ICÁTÓL, vettünk búcsút ezzel a versennyel, aki gyerekkorától tagja volt szeretett egyesületének. Végig élte a nehéz költözős, tó építő napokat és mindig segítette az egyesületet ahol lehetett.  A szép díjak, a család gáláns utalványai az emlékezést is szebbé tették.                                 Ica, köszönjük, hogy velünk voltál.

A halak nem érezték át ezt a meghitt versenyt, hiszen nemes hal alig került a szákba.  A vezérkar nagyon készült , hiszen két nappal korábban 8,5 mázsa hal került a tóba, de valószínűleg ők is inkább elbújva, magányra vágyva gyászoltak. Ez a nagy szomorúság átragadt a horgászokra is. Volt azonban, aki gyors döntéssel apró halazni kezdett, így egy darab keszeggel is dobogós lehetett. Végül mind a három szektorban sikerült kiosztani a díjakat, ami serleg, oklevél, érem és vásárlási utalvány volt.

A verseny végeredménye szektoronként:(a fogásokat nem írjuk):

I. szektorban győzött:  MONOKI KÁLMÁN,    II.   GYURASICS SZILÁRD (ifi)   III. KONTRA TIBOR

II. szektorban győzött:     JUHA PÁL                  II.   POLONYI ATTILA                  III. VÁRKONYI ZSOLT

III. szektorban győzött:   IFJ.  BAKSZA JÓZSEF            II. MAJOR JÁNOS         III. PAP TIBOR

A “LEGNAGYOBB HALAT FOGÓ”  KÜLÖNDÍJAT   JUHA PÁL nyerte, 5 kg-os tükrös megfogásával.

A “LEGTÖBB HALAT FOGÓ” KÜLÖNDÍJÁT  POLONYI ATTILA nyerte, 83 db halat fogott.

Az Magyar Pamutipari Horgászegyesület 2021-ben, KISS GUSZTÁV volt elnökünk emlékére ÖRÖKÖS VÁNDORDÍJAT alapított,  amit JUHA PÁL nyert el.

MÁSNAP 2021. április 25-én vasárnap a FIATALOK is versenybe indultak.

Szép időben, 12 fiatal kezdett el horgászni. Két kategória volt, a “snecizők” és a “vegyes módszer”-rel horgászók. A fenekezés sajnos nem csak tegnap, ma sem volt eredménye. Így itt is hamarosan csak a snecik fogásában bízhattak a fiatalok. Volt is szép eredmény hiszen 2 óra alatt gyermek horgász még nem fogott 90 db halat. Bizony ez a teljesítmény JUHA DÁNIEL PÁL részére nem csak kategóriája első helyét, hanem a különdíj megnyerését is jelentette.  A verseny díjait a “Győztesek Boltja” és a DANADA kft. ajánlotta fel.  De nem csak a győztesek, hanem a verseny valamennyi résztvevője ajándékkal térhetet haza, amit SZEGHALMI EDE horgásztársunk segítségével kaphattak. Szép színfolt volt a verseny alatt, BOBÁL IMRÉNÉ-nek a terület önkormányzati képviselőjének a megjelenése, aki teli kosárkájából nem csak a versenyzők, hanem a család többi gyereke is részesült.  A csokoládénak és az üdítőnek mindenki örült és a szülők is mosolyogva vették a különleges törődést. KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOKAT.

A verseny eredménye:  csak “ÚSZÓS” készséggel horgászók:  GYŐZÖTT: JUHA DÁNIEL PÁL      II. BAKSZA BENCE       III. KÓTI JÁZMIN

“FENEKEZŐ-VEGYES” módszerrel horgászók között GYŐZÖTT: JUHA BONIFÁC         II. RAFFAI KRISTÓF       III. HORVÁTH SZABOLCS

A “LEGTÖBB HALAT FOGÓ” KÜLÖNDÍJÁT JUHA DÁNIEL PÁL kapta, aki 90 db halat fogott 2 óra alatt.

Az eredmény hirdetés után minden gyermek vidáman, ajándékkal a kézben térhetett haza. Hagyományos, szép verseny volt.

A versenyről készült képek a GALÉRIÁBAN megtekinthetők.

NE FELEJTSÉK A NAPTÁRUKBA BEÍRNI: 2021.MÁJUS 15-én, szombaton 9 órától VEZETŐSÉG VÁLASZTÓ KÖZGYŰLÉS tartunk a tanyaház udvarán.