VAJDA ICA Horgászverseny és a Fiatalok eredményei
Kedves Horgásztársak!
Szombaton, április 24-én, kicsit csípős hidegben, de nagy bizakodással vártuk ezt az emlékversenyt. Olyan tagtársunktól VAJDA ICÁTÓL, vettünk búcsút ezzel a versennyel, aki gyerekkorától tagja volt szeretett egyesületének. Végig élte a nehéz költözős, tó építő napokat és mindig segítette az egyesületet ahol lehetett. A szép díjak, a család gáláns utalványai az emlékezést is szebbé tették.
Ica, köszönjük, hogy velünk voltál.
A halak nem érezték át ezt a meghitt versenyt, hiszen nemes hal alig került a szákba. A vezérkar nagyon készült , hiszen két nappal korábban 8,5 mázsa hal került a tóba, de valószínűleg ők is inkább elbújva, magányra vágyva gyászoltak. Ez a nagy szomorúság átragadt a horgászokra is. Volt azonban, aki gyors döntéssel apró halazni kezdett, így egy darab keszeggel is dobogós lehetett. Végül mind a három szektorban sikerült kiosztani a díjakat, ami serleg, oklevél, érem és vásárlási utalvány volt.
A verseny végeredménye szektoronként:(a fogásokat nem írjuk):
I. szektorban győzött: MONOKI KÁLMÁN, II. GYURASICS SZILÁRD (ifi) III. KONTRA TIBOR
II. szektorban győzött: JUHA PÁL II. POLONYI ATTILA III. VÁRKONYI ZSOLT
III. szektorban győzött: IFJ. BAKSZA JÓZSEF II. MAJOR JÁNOS III. PAP TIBOR
A “LEGNAGYOBB HALAT FOGÓ” KÜLÖNDÍJAT JUHA PÁL nyerte, 5 kg-os tükrös megfogásával.
A “LEGTÖBB HALAT FOGÓ” KÜLÖNDÍJÁT POLONYI ATTILA nyerte, 83 db halat fogott.
A Magyar Pamutipari Horgászegyesület 2021-ben, KISS GUSZTÁV volt elnökünk emlékére ÖRÖKÖS VÁNDORDÍJAT alapított, amit JUHA PÁL nyert el.
MÁSNAP 2021. április 25-én vasárnap a FIATALOK is versenybe indultak.
Szép időben, 12 fiatal kezdett el horgászni. Két kategória volt, a “snecizők” és a “vegyes módszer”-rel horgászók. A fenekezés sajnos nem csak tegnap, ma sem volt eredménye. Így itt is hamarosan csak a snecik fogásában bízhattak a fiatalok. Volt is szép eredmény hiszen 2 óra alatt gyermek horgász még nem fogott 90 db halat. Bizony ez a teljesítmény JUHA DÁNIEL PÁL részére nem csak kategóriája első helyét, hanem a különdíj megnyerését is jelentette. A verseny díjait a “Győztesek Boltja” és a DANADA kft. ajánlotta fel. De nem csak a győztesek, hanem a verseny valamennyi résztvevője ajándékkal térhetet haza, amit SZEGHALMI EDE horgásztársunk segítségével kaphattak. Szép színfolt volt a verseny alatt, BOBÁL IMRÉNÉ-nek a terület önkormányzati képviselőjének a megjelenése, aki teli kosárkájából nem csak a versenyzők, hanem a család többi gyereke is részesült. A csokoládénak és az üdítőnek mindenki örült és a szülők is mosolyogva vették a különleges törődést. KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOKAT.
A verseny eredménye: csak “ÚSZÓS” készséggel horgászók:
GYŐZÖTT:
JUHA DÁNIEL PÁL II. BAKSZA BENCE III. KÓTI JÁZMIN
“FENEKEZŐ-VEGYES” módszerrel horgászók között GYŐZÖTT: JUHA BONIFÁC II. RAFFAI KRISTÓF III. HORVÁTH SZABOLCS
A “LEGTÖBB HALAT FOGÓ” KÜLÖNDÍJÁT JUHA DÁNIEL PÁL kapta, aki 90 db halat fogott 2 óra alatt.
Az eredmény hirdetés után minden gyermek vidáman, ajándékkal a kézben térhetett haza. Hagyományos, szép verseny volt.
A versenyről készült képek a GALÉRIÁBAN megtekinthetők.
NE FELEJTSÉK A NAPTÁRUKBA BEÍRNI: 2021.MÁJUS 15-én, szombaton 9 órától VEZETŐSÉG VÁLASZTÓ KÖZGYŰLÉS tartunk a tanyaház udvarán.
A CSALÁD szépen búcsúzott.
A fiatal horgászaink csapata.
JUHA PALI mindent vitt!