Pamut-tó padja
Vizsga előtti megemlékezés
Leendő horgászok emlékeznek
Egy szál rózsa és egy mécses Kiss Gusztáv emlékére

 

Először a horgászközösségünk részvétét tolmácsolom a család számára az elfogadhatatlan elfogadását remélve.

Nehéz megszólalni. Nagyon nehéz a szavakat leírni. A legnehezebb tudni, hogy Kiss Gusztáv elnökünket elragadta a halál.

Bár, már betöltötte a 76. életévét, mégis tele volt tenni akarással. A legtöbb energiát a nyugodt békés vezetőség váltásba akarta fektetni. Nagy terv és elszántság volt a szép új tanyaház megépítésének segítése, de ezt sajnos megvalósítani már nem tudta. Terveztük a nagy bajai harcsatúrát, új típusú horgászversenyeket és sorolhatnám meg tovább is, de homályosodik a klaviatúrám.

Szeretnék még sok mindent leírni a Guszti munkásságáról a segíteni mindig kész barátról, de elakadok. A szlogenek amik nevéhez fűződtek ” szóljunk Gusztinak, hogy telepíteni kéne”, vagy a német-magyar autókereskedőtől való  “Tyuszi, te tudod, hisz egy iskolába jártunk” örök életűek és sokan tudnánk ilyeneket mesélni, de a legfájóbb, amikor már tegnap kijött belőlem a naponta használt mondat ” majd Gusztit megkérdezem”. Őrület.

Nem bírja a szemem az írást.

Nyugodj békében Barátunk. Örökké emlékezünk Rád.

Potoczki Laci mindenki gondolatát leírta:

Búcsúzom egy olyan embertől, aki életében mindig arra törekedett, hogy csak jót tegyen mindenkinek. Egy gyönyörű korszak lezárult, de tudom, hogy életed kitörölhetetlen nyomot hagyott a következő generációkban, akik sokat tanulhattak tőled bölcsességből, lojalitásból, vidámságból, szeretetből, megértésből, munkabírásból, önfeláldozásból, barátságból. Tudom, hogy ők tovább fogják vinni szellemiséged, mert példamutatásod, munkásságod nagyon fontos értékeket teremtett.

Búcsúzom tőled Gusztikám és mégse, mert ott leszel velünk mindennapjainkban, és mindig, amikor a világ vizei megrezzennek.

Vigyázz továbbra is ránk drága Barátom!